Alla dessa prylar som ska få dig att stressa ner

Hoppas Du Också Att En Pryl Ska Få Dig Att Stressa Ner?

Jag ser dem hela tiden. Grejer, appar, prylar, apparater, saker som ska få dig att stressa ner och/eller sova gott.

Nu senast dök denna upp i min Facebookfeed.

Drömmen om en quickfix

Jag förstår så väl vad det är de försöker åstadkomma. En stunds lugn och ro. Men under ligger också att du ska slippa ta tag i det det egentligen handlar om. Du ska få en quickfix.

Men vet du vad? Du kan krypa in här hur ofta du vill, för din stress sitter i dig och den kommer at följa med dig in i din Pause Pod som ett nätt litet sällskap.

Min osolidariska gissning (Osolidariskt med dessa två påhittiga entreprenörer) är dock att den här grejen kommer folk inte att använda. För då måste du ta av din tid. Och folk kommer inte att tycka att de har tid att ligga i litet svart tält på arbetsrumsgolvet.

Reklam För Min ”Pryl”!

Istället tycker jag att du ska testa min ”pryl” som är ett medlemskap. För 1200 kr (priset för en Pause Pod+Paus App, om du hoppar på introduktionspriset) kan du istället få sex månader i Bright, Bold & Beautiful. Men du kan givetvis hoppa av efter en månad, Och då har du bara lagt ut 199 kr.

På sex månader hinner du få 24 korta processer som du kan göra under tiden när du gör nånting annat. Det blir fyra inspelningar i månaden på olika teman.

 1. Den första månaden handlar om jobbrelaterad stress.
 2. Den andra om övervikt
 3. Tillit/Besvikelse
 4. Sockerberoende
 5. Pengar
 6. Rensa i röran

Under kommande året blir det sedan allt mellan rädsla för att prata offentligt, över oro, fram till smärta. Eller vill du bli bättre på att säga nej? Då kan du får hjälp idag!

Använd Din Spilltid!

Varje inspelning varar mellan fem och 15 minuter. Du kan göra dem när du väntar på bussen, går ut stressa nermed hunden, sitter på tåget, köar på banken. Det går alltså att använda dem när du ändå har spilltid. För inte kommer du att fälla ut något svart litet tält där på perrongen, eller?

Inte nog med att du använder den där tiden till något fruktbart, du rensar dessutom bort det inom dig som är orsaken till din inre stress. Inte bara stressa ner alltså, utan rensar bort orsaken!

Så som du rensar bort ogräset i trädgården så att blommorna kan blomma ut.
Bli medlem här: Bright, Bold & Beautiful Club

ps. Du kan naturligtvis ladda hem alla inspelningar under ditt medlemskap. De är dina att behålla för all framtid.

5 thoughts on “Alla dessa prylar som ska få dig att stressa ner”

 1. Hahahaha så himla kul! Mina barn hade ett sånt där litet lektält när de var små, vi kanske har kvar det i garaget nånstans ??? Jag tar med det till jobbet när jag behöver lura till en stund!
  Jösses.

 2. Skulle nog känna mig instängd i ett sånt. Ett lektält från Ikea med tunnel borde ju funka annars.

  1. De har redan fått in över 410 000:- till sitt Tältprojekt och då återstår 37 dagar att samla in pengar på. Målet var 100 000:-. Fascinerande att folk så desperat vill gå på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *