Beställ Tid Nu!

Du Betalar Inte För Tiden, Utan För Förändringen!

girl-872149_1280Varje session varar mellan 45 minuter och 1½ timme. Du betalar alltså inte för tiden utan för att få ett problem eller ett tankemönster att vända.

Om vi båda befinner oss i Malmö samtidigt kan vi ses i min lokal. Annars går det lika bra med telefon eller Skype. (Inte för Barsbehandlingar, där krävs fysisk beröring på huvudet.)

 

Paket Eller Enskilda Timmar?

För att beställa tid betala med PayPal eller kort här nere. Jag återkommer till dig inom max 48 timmar, (Storhelger kan bli lite längre) men förmodligen samma dag om det är dagtid en vanlig vardag.

Alla priser inkluderar 25% moms. Vill du ha kvitto med moms så  är det redan ordnat. PayPal räknar ut momsen automatisk.

  • 1 session       2500:-, inkl. moms  500:-   (2500:- / gång)
  • 3 sessioner   6000:-, inkl. moms 1200:- (2000:- / gång)
    Om det är första gången du är i kontakt med mig har du här möjlighet till pengar tillbaka.
    Obs! Gäller ej om du haft enskilda sessioner med mig, gått igenom Sömnpusslet, annan kurs eller prenumererar på Bright, Bold  Beautiful Club. Erbjudandet gäller endast en gång per person.
  • 6 sessioner 11 400:-, inkl. moms 1250:- (1900:- / gång)

För mer information om pengar tillbaka garantin, eller om du vill beställa paket med 6 sessioner och vill komma överens om en avbetalningsplan – Kontakta mig här.


Paid Hours 

Känns Det Osäkert?
Ställ frågor!

Hör av dig så kan vi prata lite för att se om det här är något för dig. Möjligen kan jag t.o.m rekommendera dig vidare om det verkar vara ett bättre alternativ. Skriv eller ring idag!

Jag ser fram emot att höra av dig! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge