En strid ström av tips och tankar till dig, Blogg100 är här!

Blogg100 Är Här!

Igår bestämde jag mig hastigt och lustigt för att gå med i Blogg100. Det betyder minst ett offentligt inlägg om dagen i 100 dagar. Blogg, videoklipp, tweets, facebookuppdateringar och liknande ingår i utmaningen. Synliggörande för det fria ordet och uttrycket helt enkelt. Kan behövas i dessa tider…

Idag är dag ett! 🙂

Blogg100Vad kan du förvänta dig?

Först och främst en strid ström av tips och tankar till dig.

Det blir självklart artiklar och videos där jag kommer att dela med mig av några olika energipsykologiska tekniker. Det finns ju fler än EFT, även om det är en av mina absolut favoriter. Så lätt att använda dagligen. Diskret och effektiv i alla lägen.

På tisdagar några veckor framöver testar jag att hålla en stunds frågelåda på Facebook. Vill du ställa frågor till mig direkt ska du komma dit! http://Facebook.com/ObrutenMark

Inte Bara Jag, Förhoppningsvis.

Andras klokskap vill jag också sprida. Har några människor jag gärna vill intervjua. Blir det som jag tänkt så hinner jag boka in ett par under de kommande 3 månaderna.

Tänker mig att publicera hela eller delar av intervjuerna här. Än så länge har jag inga planer på att göra någon podd, men genom åren har jag lärt mig att online ska jag aldrig säga aldrig. Utmaningar av det här slaget brukar nämligen få igång det kreativa flödet. 😉

För Första Gången På Svenska.

Jag har gjort många utmaningar under min tid som företagare på nätet. Det blev video 90 dagar i sträck. Skrev 137 blogginlägg på raken. Sex veckor med tre videos i veckan. Fyra Instagram-inlägg om dagen i 30 dagar. Ja, många online-utmaningar hade varit. Men, alla har varit på engelska.

Den största utmaningen för mig är alltså att allting i Blogg100 kommer att presenteras på svenska. Och vet du vad? Jag tycker att det känns kul.

Vill du hjälpa mig att hålla motivation och energi på hög nivå under dessa dagar? Skriv isåfall kommentarer under mina inlägg! Och dela dem gärna, det ger extra pepp. En like är trevlig, men en delning eller skriven kommentar ger riktig glädje! Då känns det som det en gör och säger faktiskt betyder något. 😀

Det går lika bra på YouTube eller Facebook men du kan ju börja här idag så är vi gång, tillsammans!

4 thoughts on “En strid ström av tips och tankar till dig, Blogg100 är här!”

    1. Det är utmaningarna som hjälper till att utvidga ens sfär. När en bara rör sig inom sitt trygga område blir inte något nytt upptäckt. Och det är ju nya upptäckter som symboliserar att liv pågår 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *