Börja dagen med mindre stress!

Börja Dagen Med Mindre Stress!

Jag fick en ingivelse om att inspirera dig till börja dagen med mindre stress. Därför blir det nu några videos med de tekniker jag använder i mina program. Idag visar hur du kan använda EFT för att minska på stressen i ditt liv. En bra början på dagen kan skapa mirakler i långa loppet! 🙂

Vill du först få en genomgång av EFT gå till min ”provapåsida”. Där finns instruktioner, men du kan lika gärna bara hänga med. Gör som jag gör, och säg det jag säger så kommer det att funka. Har du möjlighet kan det vara bra att dricka lite vatten innan du börjar.

 

Detta Är Ett Bra Sätt Att Börja Dagen!

Du kan göra det till en god vana att börja dagen här. Kom hit, knacka med mig i några minuter och möt sedan dagen lugnare och med större tillförsikt. Kanske kommer inte resultaten på en gång. Men efter en vecka borde du känna en skiftning. Tänk om detta blir din nya morgon rutin?

Berätta i kommentarsfältet hur det kändes för dig. Och om du har förslag på andra teman får du gärna komma med önskemål!

ps. När du blir medlem i Bright, Bold & Beautiful club så får du, förutom medlemskapet, denna EFT-runda + ytterligare 2 spår som nerladdningsbar bonus.

 

2 thoughts on “Börja dagen med mindre stress!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *