Vad kan bra eller dålig sömn göra för ditt kärleksliv?

Vad kan bra eller dålig sömn göra för ditt kärleksliv?

För några veckor sedan blev jag tillfrågan om jag kunde tänka mig att vara med i en intervjuserie som Devi Ann Wieser tänkte hålla. Hon arbetar med love coaching för att hjälpa kvinnor attrahera rätt man till sig. Det hon ville veta var hur viktigt är det egentligen att sova bra? Och hur dålig sömn påverkar den som vill hitta och behålla en bra man?

En stor fråga såklart, men under den här timmen gör jag vad jag kan för att prata sömn med perspektivet ”attraktion och relation.” (Intervjun hålls på engelska.)

Och du, hur sover du?

Är du intresserad av att förbättra din sömn? Vill du ha en gratis strategisession? Då ska du fylla i informationen på denna sida: http://stella_scott.getresponsepages.com Jag återkommer till dig snarast med förslag på tider.

Du kan också skriva till mig på kontaktsidan här.

2 thoughts on “Vad kan bra eller dålig sömn göra för ditt kärleksliv?”

  1. God sömn är viktigt för alla delar av livet och alla relationer. Även den till sig själv … Spännande vinkel med just attraktion och relation.
    //Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *