Är du för stressad för att kunna sluta stressa?

Är Du För Stressad För Att Kunna Sluta Stressa?

Jag hade en plan. En plan för att hjälpa människor sluta stressa. Eller snarare, sluta påverkas så mycket av pressen utifrån. Men, det verkar som att just den stressen och pressen står i vägen för att för att kunna förverkliga den planen…

Därför har jag gjort denna video som jag hoppas ska hjälpa dig på traven. Knacka med mig i videon, men vill du har instruktion först, gå hit. Annars är det bara att knacka med! 🙂

 

Jag Återkommer, Var Så Säker! 🙂

sluta stressa
Kan du sluta stressa?

 

Den kurs jag planerat blir alltså uppskjuten. Behovet finns där, det visar min enkät med all önskvärd tydlighet, men det där första steget som måste tas känns för stort just nu. Jag fattar precis!

För några år sedan försökte jag mig på att göra ett heldagsseminarium om att skjuta upp. Jag kallade det för ”Sen finns inte!”

Resultatet blev ungefär detsamma. Många peppiga svar på temat, Åh vad jag skulle behöva det, men hinner inte nu. Men jag vill göra det ”sen”. 

Det blev inget sen, för jag gjorde inget nytt försök. Men den här gången blir det annorlunda. Eller hur? 😉

Under tiden samlar jag in fler svar på min enkät.

Det är bara två frågor och jag skulle bli jätteglad om du vill besvara dem. Lämna din e-post också, så kan jag återkomma till dig med fler tips och reflektioner kring minskad stress och god sömn.

Här är länken till min enkät.  http://app.getresponse.com/survey.html?u=k9&survey_id=686402

 

2 thoughts on “Är du för stressad för att kunna sluta stressa?”

  1. Hej Kennet!
   Tack för feedback!

   Oj vad det där är svårt. Jag vet att jag pratar fort, men bara häromdagen var det någon som tyckte om mitt tempo så det inte blev så släpigt som hon tyckte att det ofta blir i instruktionsvideo. Jag ska försöka hitta en gyllene medelväg!

   Hoppas att det känns bättre om du hänger med några gånger, så du kommer in i det.
   Allt gott!
   Stella 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *