Har Du Oro För Dålig Sömn Inatt?

Oro för dålig sömn är faktiskt en bidragande orsak till att dina sömnsvårigheter fortsätter. Inte nog med att du ligger där och nästan blir galen. Dagen och kvällen präglas också av denna oro för dålig sömn, mer eller mindre omedvetet.

Klasser Vissa Torsdagar

Information om Sömnpusslet kan du få antingen genom att läsa på här, eller genom att du anmäler dig direkt till mitt webinar.

Av och till på torsdagar håller jag nämligen en klass online (Ett webinar). Där jag delar med mig av mina erfarenheter och berättar om vad du kan göra redan samma dag för att se över ditt sömnmönster på ett nytt sätt.

Oro för dålig sömn kan fixas!

Du ska inte behöva leva resten av ditt liv med oro för dålig sömn. Tvärtom! Du ska kunna njuta av din dag och gå och lägga dig med tillförsikt. Det kan ta tid, men jag kan säga att efter 45 år var det värt varenda envis minut! 😉

Gäller inte det här dig? Tipsa andra! Jag vet att du känner folk som sover dåligt.

Oro För Dålig Sömn
Alla har sin unika sömnhistoria och sina unika behov för att kunna skapa god sömn.

2 thoughts on “Har Du Oro För Dålig Sömn Inatt?”

    1. Ja tack Ingela, gör det! Än Så länge har samtliga (100%) positiva resultat, Förutsatt att det gjort sina hemläxor såklart. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *