Har du ens tid för mindfulness?

Har Du Ens Tid För Mindfulness?

Visst är det en bra fråga? Och visst skulle du vilja hinna? Och visst är det svårt att finna tiden?

Det här är annorlunda!

Något du kan göra när du promenerar till bussen, väntar på tåget eller klappar katten i knät.

Saker får inte ta för mycket tid, för då görs det inte.

Om några dagar lanserar jag min nya medlemssajt Bright, Bold & Beautiful!

Jag tycker att det behövs något nytt.

Därför gör jag där klassiska, skapar något som jag själv har saknat. Hanterbar inspiration med energipsykologiska metoder. Inte bara en variant, utan flera.

Du slipper tänka eller anstränga dig. Du slipper skapa tid som inte finns. Istället sätter du på ett spår på din smartphone när du sitter på tåget, tar en fika eller går ut med hunden.

Det måste vara enkelt!

Det flesta har inte tid med den där lilla stunden av mindfulness eller yoga varje dag. Eller ork. Det blir bara som ett nytt krav. Stress och press och dåligt samvete. Jag borde… Det skulle vara bra för mig… Nu måste jag verkligen tänka på mig själv!

Nej, istället kan du använda den tid som ändå finns där, till att få dig att blomstrar och lysa.

En månad, en vecka, en liten stund i taget.

Det är det jag vill hjälpa till med i Bright, Bold & Beautiful Club.

Det finns nämligen luckor. Luckor där du kan släppa taget om sådant som ligger i vägen för den du är, där längst inne.

Tillsammans kan vi dra upp ogräs, rensa rabatterna och gödsla i precis lagom mängd. Allt för att du ska kunna blomma ut i din fulla prakt.

Det finns tid för dig! Du har bara inte kunnat se den. Men den finns där, och den väntar på dig.

Skriv in ditt nam och e-post så mejlar jag när medlemskap öppnar någon gång under söndagen, 26/3-2017.

[ez_countdown day=”26″ month=”3″ year=”2017″ hour=”0″ min=”0″ sec=”0″ style=”dark” timezone=”+1″]

2 thoughts on “Har du ens tid för mindfulness?”

  1. Jag går igång på rubriken allena – och tänker att så mycket i mindfulness som västerlandet tagit det till sig är så uppåtväggarna galet liksom. Alla dessa människor som tror mindfulness är ”något jag gör, t ex genom yoga, eller att meditera varje morgon, eller…” och därmed lägger prestationskrav på sig, och då helt missar poängen. Mindfulness är ju ett sätt att vara i världen, att röra sig i livet, och absolut att både yoga, meditation och en massa annat kan vara sätt att connecta med det lugnet, men inte om man ”gör det för att det ska göras” liksom.

    Ja. Där spann jag loss. Tänkt mycket och länge på detta. Så tack för en kickstartande rubrik!

    1. Men precis. Jag tycker att varenda avkopplande SPA-helg där du ska hitta dig själv har blivit en del av problemet. Massagen ska klämmas in på lunchen och lugnet infinna sig efter ett skönt benpass på gymet – för det känns så bra efteråt.

      Som jag sagt i alla mina tider: livet är för kort för att det ska kännas bra ”efteråt”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *