Hur många sömnsvårigheter har du, egentligen?

Har du koll på hur många sömnsvårigheter du har?

De flesta som lider av sömnsvårigheter klumpar ihop flera olika saker och tror att det är ett problem. Min egen erfarenhet visar på något annat. Och samma är det när jag jobbar med andras sömnsvårigheter. Sällan är det bara en grej. Nej, istället hittar vi lite allt möjligt när vi börjar bena i saken.

För mig såg det ut såhär:

  • Svårt att somna
  • Gick upp för att kissa 1-3 ggr varje natt
  • Måste ha vatten vid sängen/törstig

Kolla videon så berättar jag hur jag löste ett av dem med kosttillskott!

Klicka: Till Sömnpusslet

Mitt Sista Sömnproblem Är Löst

Idag har jag löst alla mina sömnsvårigheter. Det sista jag tog tag i var det där med att jag alltid måste ha vatten vid sängen. Faktum är att jag såg det inte ens som ett ”problem”, så jag tänkte inte närmare på det. Men när jag hösten 2015 höll den första gruppen av Sömnpusslet blev jag inspirerad. Jag började än en gång att titta närmare på mina egna vanor kring sovandet och då såga jag det! Tydligt! Det var ju lite tvångsmässigt.

Törstig Men Beslutsam

Metoden jag använde var att dels ta en titt på vad vattnet stod för och använda EFT på det. Samt att jag inte tillät mig att ha något vatten i närheten under natten. Gissa om jag var törstig under en period! 😀 Men jag hade bestämt mig för att det fick vara nog och låg kvar. Törstig men beslutsam. Det var som att avgifta mig från ett vattenglas. Abstinens helt enkelt.

Idag behöver jag inte preparera med vatten inför sänggåendet. Men bland ställer jag dit ett glas. Om det är varmt. Om jag svettats mycket, eller om jag har ätit mycket salt. En ska inte vara dum mot sig själv. 😉 Skillnaden är att nu har jag kontrollen. Skulle jag vakna och känna mig lite törstig kan jag strunta i det och somna om direkt.

Läs igenom denna information om Sömnpusslet så kan du också få beta av dina sömnproblem, ett i taget. Vi ses där! 🙂
sömnsvårigheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *