Köp Minipusslet

Vill du vakna piggare, gladare och full av energi?

moon-478982_1920

Då kan det vara läge att gå igenom Minipusslet!

Minipusslet består av en PDF och 5 korta men kraftfulla EFT-rundor på Mp3 som du kan ladda hem direkt för att förbättra din sömn NU! (Kolla in EFT här)

De är tillräckligt korta för att du ska hinna med att faktiskt GÖRA dem! Men ändå så långa att de går på djupet. Jag har valt 5 teman som jag vet kan vara förödande för att få ordning på sömnen, oavsett hur många goda tips du följer i vanliga fall. Använd Minipusslet som ett komplement till dina vanliga rutiner.

5 Viktiga Teman

 1. Jag är ett hopplöst fall
  För många av oss som haft sömnproblem länge och testat allt kan det känns helt hopplöst. Det här är viktigt att komma över. Tillförsikt inför ett piggare liv är grundläggande!
 2. Oroliga tankar
  Oroliga tankar är den enskilt största orsaken till att människor sover dåligt. Med det här spåret får du hjälp att välja fridsamhet istället.
 3. Bryt vanans makt
  Hur galet det än låter blir kroppen van vid och trygg med att sova dåligt. Det är dags att klippa trådarna till kroppens gamla sovmönster!
 4. När sömnproblemet började
  Varje sömnproblem har en rot! För mig började det som bebis när jag låg på sjukhus. När blev din sömncykel störd? Här släpper du banden till den tiden.
 5. Förlåt dig själv!
  Alla med sömnproblem som jag träffat är på något sätt irriterade på sig själva. Inget blir bättre av att du hackar på dig själv! Knacka bort ilskan och ersätt den med snällhet.

Börja förbättra din sömn idag!
Betala tryggt med PayPal, 799:-

OBS! Minpusslet ingår som gratis bonus när du köper Sömnpusslet!

paynow