Min Upptäckt Om Bra Sömn

Min Upptäckt Om Bra Sömn Vände Allt Uppochner!

Mina filosofier kring bra sömn skiljer sig en hel del från dem som i allmänhet drar igenom mediebruset. Det finns inga tips i min metod om när du ska sluta dricka kaffe på dagen. Eller att du måste varva ner och hålla perfekta rutiner runt ditt sänggående. Varför? För att livet funkar inte så!

När jag desperat letade efter sätt att få bättre sömn var det alltid så många restriktioner inblandade. Jag ville kunna somna snabbare än efter 2-4 timmar. Men jag ville också kunna leva ett vanligt liv. Ett sån’t som folk i allmänhet levde. Det där livet som de 66% av befolkningen lever, de som inte har sömnproblem.

Här är en av de saker som jag trycker hårt på: Bra sömn börjar på morgonen!

De flesta av de tips som ges till oss med långvariga sömnproblem är helt verkningslösa. Åtminstone om vi vill leva som andra. Och om vi vill att de ska fungera i längden. För det är en annan sak som gjorde att jag ständigt sökte vidare. Om jag inte följde de där reglerna till punkt och pricka så gick det åt fanders väldigt snart.

I Sömnpusslet vänder jag upp och ner på mycket av det du fått höra förut. För som det sägs; att förvänta sig nya resultat när samma sak upprepas igen och igen är ju helt tokigt. Nej, istället gör vi helt nya saker i Sömnpusslet och det kan verka som rent trolleri!

Börja såhär för att skapa en bättre start på dagen!

Klicka på länken, anmäl dig och få tillgång till ny kunskap redan idag!

Bra Sömn

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *