Och så landade vansinnet i Stockholm!

På Tal Om Vansinnet I Stockholm!

Men det är inte första gången vi får känna av vansinnet i Stockholm. Det som utrycker sig i brutalitet och död. I denna artikel pratar Per Wirtén om vår vackra huvudstads våldsamma närhistoria. Fast hans slutsatser håller jag inte med om. Att jämföra London med Stockholm känns lite slarvigt. London har nästan lika många innevånare som hela Sverige. I det läget är det inte särskilt svårt att ”myllrade vidare som vanligt”, när helvetet brakar löst på en avgränsad plats.

Nåväl, det jag vill säga idag har att göra med hur vi tar hand om oss själva efter denna chock. För även om det idag städas upp i city och allt så sakteliga kommer att återgå till den normala lunken, så befinner vi oss alla i efterdyningarna av det skedda. Det gäller mig som sitter i Malmö, och det gäller förmodligen även dig var du än är här på jorden.

Krishantering Online

Om du vill kan du komma till min gillasida på Facebook (länk till inspelningen) nu på tisdag. Klockan 12.30 kommer jag som vanligt att hålla min ”frågelåda med Stella”, men den här gången med fokus på hur du har det efter det som hänt. En opretentiös, men dock krishantering där jag kommer att använda EFT direkt. Jag berättar mer i videon här nere.

 

 

Detta!

Johan Hakelius uttrycker sig annorlunda än Wirtén när det gäller hur vi tagit hand om den akuta krisen och de omedelbara chockvågorna. Här håller jag däremot med till fullo!

Vi blir bara starkare. Vi svetsas samman ännu mer. Vi visar ännu tydligare varför frihet, omtanke vansinnet i Stockholmoch respekt är grundbulten och får det demokratiska samhället med alla dess brister att framstå som vinnare. Varje evigaste gång!

Men starka eller inte  så blir vi berörda och det gör ont i hjärtat när oskyldiga människor mejas ner och den vardagliga tryggheten rubbas. Det flesta av oss behöver bearbeta på något sätt. Kanske passar detta bäst för dig som redan har erfarenhet av energipsykologiska metoder av typen EFT. Om du vill vara med eller inte så är det givetvis på eget ansvar.

Vill du se vad EFT är för någonting kan du gå hit.

Oavsett om vi ses på tisdag eller inte ta hand om dig, dina reaktioner, känslor och upplevelser av hur vansinnet i Stockholm drabbat dig.

 

4 thoughts on “Och så landade vansinnet i Stockholm!”

  1. Ja, visst är det så, vi svetsas samman och blir starkare tillsammans av kris och chock. Om en vågar visa känslor och svaghet får en så mycket tillbaka och vi ger kraft till varann. Om en däremot stänger igen om känslorna och håller upp en fasad, då blir det inte mycket sammanhållning. Lyckligtvis är vi många, många fler som vill kämpa tillsammans för en godare värld.

  2. En av alla obehagligheter i det här sammanhanget tycker jag är att jag blir lite avtrubbad. Det är inte det att jag inte tycker det är hemskt, utan mer att jag allt lättare ”bläddrar förbi” dessa nyheter i flödet. Liksom inte stannar till och reflekterar så mycket över dom som när terrorhandlingar var en relativt ny företeelse i vår del av världen. Vi får ju aldrig bli likgiltiga!

    1. Eftersom London återigen fick uppleva detta vedervärdiga har jag tänkt mycket på det som pågår i vår värld just nu. Känner som du, och det var därför jag delade detta inlägg igen, för egentligen vet jag inte om jag vill bli avtrubbat. Tror nämligen att blir jag avtrubbad för detta blir jag det även för annat, inklusive mig själv.

      Det krävs någon slags balans, att se och ta in, utan att själv fara illa. Utan att låta det stanna och sätta bo i min kropp. Att bli genomsläpplig, till skillnad från att skaffa skygglappar. En grannlaga uppgift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *