Resa med kedjetäcke + Gratis webinar

Resa Med Kedjetäcke +  Gratis Webinar

Nu var det länge sedan jag höll ett webinar, så nästa torsdag är det dags igen. Tillhör du dem som måste använda saker för att kunna sova ordentligt, till exempel kedjetäcke, öronproppar, ögonbindel? Eller behöver du ett litet piller? Då är detta för dig.

Anmäl dig nu så ses vi nästa torsdag klockan 19:00. Det kostar ingenting! Däremot kommer du att få nya tankar och verktyg som du kan börja använda samma kväll! Det låter väl bra?

Anmäl dig till webinaret här. 

Dela det här inlägget med andra. 30 % av Sveriges befolkning har problem med sömnen. Du har garanterat någon i ditt nätverk som behöver och längtar efter hjälp!

Det blir inga gamla uttjatade tips om att lägga dig samma tid, hålla koll på kaffet eller ha mörkt, tyst och svalt i rummet. Det där funkar inte och det vet både du och jag! Det är bättre att kalla dem vid sitt rätta namn: Myter! 😉

Varför ska du lyssna på vad jag har att säga?

kedjetäcke
Magisk sidoeffekt från deltagare i Sömnpusslet.
  1. Jag har 30 års erfarenhet av att arbeta med människors sår och läkning, ofta med magiska resultat.
  2. Jag hade själv sömnproblem i 45 år men löste det till slut själv, permanent, och skapade min egen metod.
  3. Jag har hjälpt andra med min metod, så jag vet att den fungerar.

Om du sover dåligt är Sömnpusslet förmodligen rätt för dig med. Hur kan jag vara så säker på det? Jo, 100 % av de som gått igenom modulerna och gjort alla övningar som behöver göras har fått resultat. Dvs alla sover bättre, utan undantag!

Om du bara gör det som behöver göras och sedan fortsätter efter de 10 veckorna, så kommer du att lösa ditt sömnproblem permanent. Precis som jag.

Välkommen till sköna nätter! Anmäl dig här:
https://webinar.getresponse.com/k9/introduktion-battre-somn-pa-10-veckor-torsdag-63-17

ps. Och dela informationen. Folk behöver den!

4 thoughts on “Resa med kedjetäcke + Gratis webinar”

  1. Jag vet en del som har blivit hjälpta av kedjetäcken.. Jag själv hade velat sova mer om nätterna men är mitt inne i småbarnsåren..

  2. Ditt sömnpussel låter ju onekligen intressant, för visst har jag också haft sömnproblem i perioder. Just nu funkar det rätt bra i alla fall. Lycka till med ditt webinarium!!

    1. Så bra för dig Sonja, lycka till med ditt fortsatta sovande! Hoppas alla omkring dig är lika lyckligt lottade annars kan du dela med dig av den här informationen. Någon kommer tacka dig, jag lovar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *