Sömnpusslet Åker Till Gotland I Sommar!

Sömnpusslet Åker Till Gotland I Sommar!

GotlandEfter några inspirerande samtal med tidigare deltagare är det nu klart, Sömnpusslet åker till Gotland i sommar! Från att ha varit en ren onlinekurs har du nu en möjlighet att arbeta med din sömn live.

Tillsammans med mig och ett gäng andra som också vill bli av med sitt sömnproblem får du fördjupa dig i hur du ska skapar god sömn.

Det blir tre dagar på underbara Gotland. 8-10 augusti närmare bestämt. Vecka 32 pågår också medeltidsveckan så kom och njut av både lärorika dagar, underhållande kvällar och god sömn om natten. Hur kan det bli bättre?

Samarbete Med Studiefrämjandet

Det hela kommer att ske i samarbete med Studiefrämjandet och med en fantastisk projektledare vid min sida, Catrine Wikström. Catrine och jag har jobbat ihop förut på den tiden vi båda bodde i Stockholm och hon är en riktig klippa! Pålitlig och välorganiserad. Vi är alla i goda händer! 🙂

I veckan som kommer (v.20) publicerar vi fyllig information på Facebook, Studiefrämjandet och här på bloggen. Boka några sköna  sommardagar på Gotland och sätt ett kryss i almanackan redan nu!

 

5 thoughts on “Sömnpusslet Åker Till Gotland I Sommar!”

    1. Hej Maria och välkommen hit! 🙂

      Jodå, jag kan garantera massa bra verktyg. Inte bara för sömnen utan för det allmänt välmåendet också. Och lätta att använda i vardagen på hemma plan!

  1. Vad spännande! Det kommer nog vara väldigt givande att gå kurs tillsammans med andra och kunna dela med sig. Låter som en bra idé tycker jag.

    1. Det är alltid skönt att dela med sig och reflektera med andra. Precis som du säger så tror jag att det kommer att bli mycket givande för oss alla som deltar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *