Sömnpusslet Har Varit I Tidningen!

Sömnpusslet Har Varit I Tidningen!

I veckan som var publicerade Hallå Malmö en artikel om mig och Sömnpusslet. Min egen story är ju inte helt vanlig, så det blev något kul för dem att skriva om.sömnpusslet

Jag är född med dubbelsidig slumfot. Fick nedsänkas i narkos var tredje – femte dag under mina första sex månader. Opererades upprepade gånger. Blev dansare! Operasångerska. Gestaltterapeut. Online marknadsförare. Och kunde inte sova ordentligt på 45 år, så jag fick hitta på en egen metod.

Du kan läsa hela här:

Att marknadsföra något som inte funnits förut, dvs. en metod som får även de mest motståndskraftiga att sova är inte helt lätt. Äch, det är svårt menar jag. Helt ärligt. Knepigt helt enkelt. Men det går att få folk intresserade och det är ju denna artikel ett bevis på.

För bra för att vara sant?

Det kan ju faktiskt låta för bra för att vara sant. Men det är sant att den som drömt vidriga mardrömmar i 30 år, plötsligt kan sova nätterna igenom, utan att vakna med ångesten jagande i kroppen. Att förvånat drömma vanliga drömmar kan kännas konstig. Overkligt. Ja, lite förunderligt. Kan detta verkligen vara sant? Vågar jag tro att det ska hålla i sig?

Det där är en autentisk reaktion från en av mina pusslare, som hade levt sig igenom just det helvetet. Men det mest fanatiska är att det håller i sig! Att resultatet blir permanent och bara förbättras med tiden. Det slår t.o.m över på andra delar av livet. Lite mer lugn i vardagen infinner sig. Lite mer hopp. Lite mer kapacitet att ta sig an de dagliga utmaningarna. Så småningom kan du t.o.m sluta göra de dagliga övningarna. Sagt med Mys egna ord “Du har förändrat mitt liv!”

Är du beredd?

Skulle du också vilja sova som en liten ängel om nätterna? Eller en liten gris? En liten bebis går också bra! Isåfall tycker jag att du ska ta dig tiden att följa med i min online workshop som börjar på Lucia. Nästa tisdag, 13/12, kl:17:00, planerar jag att öppna för en ordentlig genomgång av grunderna av Sömnpusslet.

sömnpusslet
Gör en analys av dina sömnstörningar!

Du kommer bland annat att få en pdf där du får hjälp att analysera hur många sömnproblem du har. Det är nämligen en av mina käpphästar när det gäller sömn. Att du måste ta tag i en sak i taget. För om du lider av sömnstörningar har du säkert mer än bara ett problem. Men precis som jag gjorde, går du förmodligen omkring och har bakat ihop dem till en grej. Stämmer det?

  • Kanske somnar du lätt men vaknar efter någon timme och måste gå på toa (1). Sen har du svårt att somna om (2). När du väl somnat sover du oroligt, utan att komma ner i djupsömn (3).
  • Eller så har du svår att somna (1), och måste absolut använda öronproppar (2). Plus att det är svår att sova gott om det inte är i din egen säng (3).

I båda exemplen ovan pratar vi om tre helt olika saker, som kanske inte alls hänger ihop från början. Att klumpa ihop dem under rubriken sömnproblem gör det tyvärr mycket svårare att komma åt saken så du faktiskt hittar en lösning.

Workshop I Tre Delar

Sen blir det två avsnitt till. En sak som jag tänker prata om i del 2 är det här med nyårslöften. Min privata teori är nämligen att en av anledningarna till att det kan vara så svårt att hålla dem är att du sover dåligt. Visst, det kan låta väldigt svävande, men sömnen påverkar oss på så många plan. Tålamodet, orken och minnet försämras betydligt när vi sover dåligt. Som du ser blir det ju inte särskilt långsökt trots allt.

Tre delar blir det och den 23:e stänger butiken. Då har du lärt dig ett gäng nya saker som kan förbättra din sömn och du kan njuta av en skön jul. Alltså: Anmäl dig här till Sömnpusslet – Grunderna och se fram emot att kunna vända dina sömnvanor till något positivt, som varar!

4 thoughts on “Sömnpusslet Har Varit I Tidningen!”

  1. Jag jobbar kväll på tisdag. Kan jag ändå vara med fast inte förrän efter cirka 19.30-20.00? Mvh Gub

    1. Javisst Gun, det går jättebra! Varje avsnitt ligger upp några dagar så att det ska fungera vid olika tider. Alla kan ju inte vara där samtidigt. Enda restriktionen är att den 23:e vid midnatt är det slut! Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *