Tillhör Du Dem Som Vaknar Trött Om Morgnarna?

Tillhör Du Dem Som Vaknar Trött Om Morgnarna?

Många tror att det är sömnen i sig som gör dig utvilad, men i själva verket är det kvaliteten på sovandet det handlar om. Det räcker alltså inte att ”sova.” Du ska vakna pigg och utvilad, redo att njuta av dagen. Gör du inte det, utan vaknar trött, så har du ett sömnproblem, oavsett om du vet om det eller inte!

Alltså, om du vaknar trött på morgonen och inte begriper vad det är för fel så behöver du verkligen se över vad som kan vara problemet.  Och det är det mycket möjligt att jag faktiskt kan hjälpa dig i Sömnpusslets webinar.

 

 

Här är länken till reprisen på mitt senaste webinar. Anmäl dig så kommer du till den sida där du kommer att få ny och nyttig kunskap. Jag tror att du kommer att få vissa aha-upplevelser som kan förändra ditt sovande till det bättre. Kanske redan i natt. Ha papper och penna redo!

Jag önskar dig goda nätter!

vaknar trött

4 thoughts on “Tillhör Du Dem Som Vaknar Trött Om Morgnarna?”

  1. Så intressant! Och då har jag bara läst ditt inlägg och inte tittat på filmen. Jag tänkte nämligen försöka sova nu, men i morgon när jag har vaknat – förmodligen trött som vanligt – då ska jag kika mer här inne hos dig! ? Godnatt…

    1. Du är varmt välkommen att ställa frågor om det är något särskilt du undrar över, Caroline.

      Titta gärna på inspelningen av mitt senaste webinar. Igår hade jag förmånen att få träffa någon som hade fått jättestor utdelning bara av att lyssna på webbinaret. Eftersom jag närmar mig sömn på ett väldigt annorlunda sätt hade hon plötsligt började reflektera över någonting och fått en jättelik aha. Det var fint att få bekräftelse på att webinaret (som ju är gratis) verkligen ger utdelning. Och hon hade väldigt mycket personligt arbete bakom sig redan.

      1. Tack för tipset Stella! Tror jag har några i min bekantskapskrets som skulle behöva lära sig lite mer om sömn också… Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *