Våra hjärtan kommunicerar med varandra!

Våra Hjärtan Kommunicerar Med Varandra, Oavsett Om Du Vet Det Eller Inte!

Heart Math Institute i USA studerar man med vetenskapliga metoder våra energifält och hur våra hjärtan kommunicerar. I snart 30 år har dom undersökt hur hjärtats energifält influerar omgivningen och hur vi kan påverka dess frekvens för att vara i större harmoni med, djuren, naturen och varandra.

De metoder jag arbetar med, bland andra EFT, Matrix och Access, utgår alla från samma princip. Vi är energifält som vi själva kan influera. Som influerar andra. Och som låter sig influeras av omgivningens vibrationer.

Förutom att filmen är galet heteronormativ och uppenbarligen baserad på traditionella amerikanska värderingar så är innehållet intressant. Mer än så, jag tycker att det är både spännande och revolutionerande!

 

 

Få Känner Till Denna forskning

Än så länge är vi alltför få som känner till denna forskning och dess resultat. Sprid därför det här inlägget på dina sociala media, med hjälp av knapparna nedanför. Jag tror det är fler som behöver veta, eftersom det är när våra hjärtan kommunicerar med medvetenhet som kan vi rädda den mänskliga arten. Om intresse för det finnes alltså. 😉  Tack!

 

Hjärtan kommunicerar

3 thoughts on “Våra hjärtan kommunicerar med varandra!”

 1. Sorry, men denna ”forskning” är mycket omdebatterad och det finns flera forskare som klart berättar att delar av deras (HeratMath Institutes) antaganden är nonsens. Till exempel att hjärtats neuroner (ca 14.000) ska kunna kontrollera hjärnan (med dess ca 86 miljarder neuroner) är långt bortom sunt förnuft. Att tänka med hjärtat har inget med hjärtat att göra. Det är delar av ditt neurologiska system (troligtvis mest hjärnan) som har en vettig empatisk funktion.
  Jag har också sett denna typ av videor förut och den är inte bara heteronormativ, den är också ”Moral Majority”-normativ. Jag blir upprörd över hur många av dessa ”institut” slår fast att om du inte använder deras metod och samtidigt mår sämre, är du en sämre människa. Sett det hundratals gånger och min ”Occams rakkniv”-tänk säger mig att om det finns suspekta delar i berättarstilen, finns det troligtvis suspekta delar i deras s.k. ”forskning. Återigen. Sorry!

  1. Sorry, kalla mig gärna naiv, godtrogen, blåögd, lättlurad och lite korkad, men den där typen av tveksamhet inför viss typ av forskning bryr jag mig inte så mycket om. Genom århundradena har vissa idéer smutskastas, förtalas och skrattats åt. Jorden är platt, och det är helt i sin ordning att gå från obduktionen till förlossningsrum utan att tvätta händerna. Humlan kunde flyga (jag vet att det är en myt) även om det var långt bortom sunt förnuft. Tiden får utvisa om det verkligen är nonsens eller inte.

   Så, sorry! 🙂

   ps. Här en lista på en massa saker vi inte vet än. Hypoteser förekommer väl, men vad VET vi?
   https://en.wikipedia.org/wiki/Lists_of_unsolved_problems

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *