Varför Så Negativ I EFT, blir det inte värre då?

Varför Så Negativ I EFT, blir det inte värre då?

En fråga som ofta kommer upp när det gäller EFT (Emotional Freedom Techniques) är: varför är man så negativ i EFT?

Eftersom vi de senaste decennierna blivit så programmerade att vi alltid måste tänka positivt kan det kännas motsägelsefullt att plötsligt rada upp allt det som är dåligt, jobbigt, smärtsamt och negativ.

I den här videon förklarar jag vad det är som gör det så viktigt att ta tag i de negativa aspekterna av ens problematik. Vi kör också en runda på detta så du är fortsättningen slipper oroa dig för att du gör saker värre. Tvärtom, det är det som gör saken bättre. Titta på videon och knacka med!

Använd dessa tekniker!

EFT
Här sitter punkterna.

Jag vill verkligen uppmuntra dig att använda EFT och andra energipsykologiska metoder i ditt dagliga liv. Med den här länken kommer du till min sida där jag visar hur du ska göra, i all enkelhet. Dels finns bild på var punkterna sitter och dels jag går igenom en enkel runda på temat spindelfobi. Du kan använda ett eget tema, men ändå knacka med. Kanske vill du äta mindre choklad? 😉 Testa!

När du väl lärt dig den enkla grunden är det lätt att fortsätta. Ofta blir folk förvånade över de goda resultaten. Hur kan det vara så lätt? Men visst, när du stöter på vissa saker som inte ger sig, då är det bra att kontakta någon som kan hjälpa till. Kan gå fort, men det betyder inte att det alltid är en Quick-fix!

Ställ dina frågor här!

Har du andra frågor när det gäller energipsykologi? Skriv dem här nere så svarar jag med glädje! Kanske kan jag göra en video till för att förenkla för dig. 🙂

ps. Du kan också komma till Obruten Mark på Facebook på tisdag. Kom ihåg att gilla sidan!

2 thoughts on “Varför Så Negativ I EFT, blir det inte värre då?”

  1. Stort tack för en väldigt bra film om hur en kan ta handbok gamla föreställningar om att alltid tänka positivt är bra. Det har varit så mkt snack om mental träning, affirmationer, positivt tänkande, hypnos mm kopplat tillpersonlig utveckling på olika sätt så jag tror att många skapar en obalans genom att inte våga erkänna att det finns negativa tankar och saker under ytan. Bättre att få bort dessa än att de ligger i verkar i det fördolda!

    1. Absolut är det så Catrine. Positivt tänkande, affirmationer, med mera har verkligen sin plats, men man startar för tidigt. Det blir utgångspunkten. Och då slår det faktiskt fel allt som oftast. Risken är att det inte blir några resultat alls eftersom problemet faktiskt ligger kvar under ytan och jäser sig större och större. Helt uppriktigt, jag tror att det kan bli värre just för att man undviker för läggs en massa raft och energi på undvikandet istället för att ta tag i den där jättelika damråttan i hörnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *