Vem Är du?

Vem Är Du?

En genial video! Bara 38 sekunder lång.

Visst är det så livet är? Så mycket att hantera. Att ta sig igenom. Att hitta hos sig själv.

Så mycket, att du oftast inte ens vet vad det är du har att göra med.

Vad som håller dig vaken om nätterna

Och mitt i allt det där så försvann DU.

En Ny Möjlighet

Jag håller på att skapa en möjlighet för att hjälpa till att rensa bort där som inte du. Det som ligger utanpå din inre kärna. Det som döljer ditt inre lugn som alltid finns där, även när det inte känns så. Bright, Bold & Beautiful Club är namnet.

Du kommer att kunna vara medlem så länge du har lust, till en överkomlig kostnad. Så länge det passar och så länge det ger dig något. Så länge du känner att livet blir mer och mer genuint, uppriktigt och nära dig själv.

Målet?

Mindre stress, bättre sömn, större självkänsla, andra prioriteringar, bra relationer, nöjdare kropp, skönare sex och mer kul timme, med små steg i taget. Överkomliga steg. Inget ”Vi löser allt på sex veckor!” Jag vet att folk vill ha snabba lösningar, men efter mer än 30 år inom personlig utveckling kan jag säga med 100 procents säkerhet att Det Existerar Inte!

Det här är istället en lugn prenumeration med innehåll som jag inte sett någon annanstans. Det är inte terapi, men det är kraftfullt! Vi jobbar i små inspelade sessioner. 5-10 minuter, max en kvart. En ny varje vecka.

Jag tycker att det behövs. Jag gör där klassiska, skapar något som jag själv har saknat. Hanterbar inspiration med energipsykologiska metoder. Inte bara en variant, utan flera. En månad i taget.

Du hoppar av när du ser dig själv igen. Eller för första gången.

När du Blomstrar och lyser.

Eller så stannar du kvar, och stanna kvar, och stannar kvar för att din utvecklingspotential är oändlig. För jag vet att det är ditt naturliga tillstånd. Att växa och blomstra och lysa med en återkommande känsla av lätt eufori.

Men vi kan aldrig någonsin nå vår fulla potential. Vi kan bara nå bortom det vi trodde var möjligt. 🙂

Visa Din Nyfikenhet Här!

Jag kommer att höra av mig till dig direkt, med ett litet smakprov!

 

9 thoughts on “Vem Är du?”

 1. Stella! det känns bara helt rätt! tror du hittat det. Jag är så nyfiken!
  Kram Sandra

  1. Sandra och Ingela tack för att ni är på. Det känns peppigt för mig, särskilt med tanke på att det verkligen är en skör liten knopp just nu. Kram till er! 🙂

 2. Bright, bold and beautiful – precis de orden känns rätt i mig. Särskilt en dag som denna idag. De är mig idag!
  Tack för att du skapar möjligheten för fler att känna sig så!!

 3. Låter oerhört intressant.
  Tror att med åldern kommer man närmare och närmare sig själv och även blir det lättare att acceptera sig själv

  1. Visst är det så Linda, att åldern spelar in för att komma närmare sig själv. Men det kan vara både på gott och på ont. Om det finns saker därinne som en inte vill se eller ta i, är risken stor att det sätter sig i kroppen som symtom. Smärtor och sjukdomar som smyger sig på vid åldrandet har ofta med sådana undanträngda saker att göra.

   Det är bara en av anledningarna till att det är så viktigt att rensa undan, dagligen. Att faktiskt använda det här enkla teknikerna som EFT eller zPoint och att ta och få hjälp och stöd utifrån när det behövs. Det är en investering i framtiden, samtidigt som nuet blir lustfylldare.

 4. Intressant och spännande Stella!
  Jag är på!
  Gillar formatet! Nej, ÄLSKAR det!
  Så bra och skönt att jag inte behöver missa något.

  Ser fram emot detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *