Vill du ställa frågor till mig live?

Vill Du Ställa Frågor Till Mig Live?

Det är en sak att kolla in videos, läsa nyhetsbrev och följa en blogg. Det är något helt annat att få sina funderingar bemötta i realtid! Därför har jag satt igång Stellas Frågelåda på Facebook

 

Jag har redan kört fyra tisdagar och bestämt mig för att fortsätta ett tag till. Det tar ju en stund innan folk uppfattar att en sån här grej finns. Satsar alltså på mitt eget tålamod. 😉

Du är varm välkommen att komma med frågor om stress, sömn eller varför inte EFT? En fråga jag ofta får från folk är ”vad ska jag säga när jag gör EFT och knackar?”. Det är ofta en fråga om övning, men om du kommer på tisdag, så kan jag ju ge dig lite tips om vad du ska öva på. 🙂

Bloggar Du?

Du kan också komma och fråga om bloggande. Jag har nämligen startat en grupp på Facebook för dig som bloggar. Syftet är att vi ska hjälpa varandra med kommentarer och att ge varandra ökad synlighet. Det är svårt att få plats i det enorma flödet om man inte har antingen en enorm budget till annonsering, eller får ett stort genomslag i media. Just nu har jag varken det ena eller det andra.

Enligt alla konstens marknadsföringsregler ska man inte blanda ämnen, men jag struntar högaktningsfullt i det just nu.

Eftersom jag vet att det är jag erbjuder bra och hjälper människor, så vill jag nå ut till fler personer och skapa samarbeten. Nätverkande människor mellan är ett av de bästa sätten att göra just det. Därför lägger jag extra krut på att få ut mitt budskap och mina tjänster på det här sättet.

Bli en i gänget så hjälper vi varandra!

Jag kan rätt mycket om bloggande och online världen. Delar gärna med mig av mina kunskaper i ämnet i gruppen. Vi vinner alla på att hjälpa varandra! Vi ses på tisdagar 12:30-12:45. Skriv upp det i kalendern. 🙂

 

2 thoughts on “Vill du ställa frågor till mig live?”

  1. Tack för att du bjöd in mig till FB-gruppen. Det är roligt att se hur effektivt det är! Och att man hamnar på bloggar man annars inte hade läst. Härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *