Vintermörkret Och Din Inre Stress

StressVintermörkret Och Din Inre Stress

Jag håller på att skapa något nytt, om stress. Detta ständigt aktuella ämne. Visste du att januari är en av det stressigaste månaderna på året? Förmodligen inte. De flesta tror att december är värst.

Januari handlar om inre, personlig stress. Det är stress kring att hålla nyårslöften, kring ekonomin och kring relationer. Det är sista terminen på skolåret, då betygen måste upp. Dessutom är det mörkt och kallt och det i sig har en stressande inverkan på oss.

Det är därför jag vill göra något som lindrar stressen nu under vintern. Inte bara lugnar ner, utan något som hjälper till att dra upp problemet med roten! Jag tror nämligen inte på ”stresshantering”. Långvarig, ständig närvarande, negativ tress ska inte hanteras, den ska elimineras!

Jag tror inte heller att du behöver lära dig att känna igen stress. Det tror jag att du gör redan. Däremot kan det vara dags att erkänna den. För däri ligger oftast problemet. Förnekelsen om att stressen ständigt lurar i bakgrunden. Som en molande värk som du lärt dig att leva med. Som om den inte var där. Det och vad den gör med dig.

Vintermörker Och Kyla Förvärrar Stress!

För mig var tidigare tiden mellan början av januari till slutet på februari en fråga om ren överlevnad. Precis som jag brukade önska att det skulle bli kväll, så fort jag vaknade (för jag var så trött och ville bara gå och lägga mig igen.) så var min årligen återkommande tanke veckan kring månadsskiftet feb-mars “jag överlevde”. Jag skojar inte!

Men när jag kunde sänka mina inre stressnivåer blev det bättre. Mycket bättre. Jag ogillar fortfarande januarimörkret och februarikylan jättemycket, men jag är lugn inombords. 🙂

Vill Du Göra Mig En Liten Tjänst?

Nu undrar jag om du vill göra mig en liten tjänst? Jag skulle verkligen uppskatta om du ville svara på 2 frågor som handlar om just stress.

Klicka på den här länken så kommer du till enkäten. Det tar bara några minuter att besvara de 2 frågor. Det ger dig också tillfälle att få mer information om betagruppen och när den drar igång. Det blir snart, för januari-februari är en akut period för många.

Här är länken: http://app.getresponse.com/survey.html?u=k9&survey_id=686402

Tusen Tack För Hjälpen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *