Bonus: zPoint För Bättre Sömn

Tack för att du agerat snabbt!

Här kommer din första bonus. En djupt avslappnande och rensande process med en teknik som kallas zPoint. Eftersom du kan göra den lite varsom- och närsomhelst är det inte svårt att hitta tid att gå igenom den en eller flera gånger om dagen.

Texten nedanför videon är i princip densamma som det jag säger i filmen.

Varmt välkommen till Sömnpusslet! 🙂
Stella

 

zPoint Klareringsinstallation

”Jag inpräntar nu en kraftfull avsikt inom dig, mitt undermedvetna, att skapa den bästa av alla möjliga utfall av denna klarering.

Och varje gång jag noterar en känsla eller ett mönster av att inte må bra när jag tänker vissa tankar eller komma ihåg vissa människor, situationer eller händelser, så kommer du försiktigt och enkelt att eliminera den känslan helt när jag upprepar mitt stickord om och om igen.

Och du kommer att eliminera allt jag känner på grund av den, allt jag känner som relaterar till den och allt jag känner som har resulterat från den känslan, i vad mån det existerar inom mig.”

Välj STICKORD

tx. Hallå, okej, absolut, ja, tack. Jag använder ”Tjolahopp”

Det är lätta att byta om du känner att det blev fel. Bestäm dig, säg ditt nya stick ord några gånger, så är det klart.

Först ska du framkalla det karakteristiska känslan genom ett ZPoint uttalande som:

När jag tänker på min önskan om att sova bättre, känner jag … < stick >

eller

När jag tänker på __________ , jag känner … < stick >

Kom ihåg att alltid lämna slutet på meningen tom åt ditt undermedvetna för att få upp känslan i samband med din önskan om bättre sömn .

Denna känsla är förknippad med alla de sätt du inte tror att du kommer att uppnå eller kan uppnå bättre sömn. Du släpper dem subtilt och automatisk när du går igenom zPoint sekvensen.

Processen kommer att omvandla dina föreställningar från ”jag kan inte göra det” till ”jag kan göra det”. Den tillåter låter dig att gå vidare mot bättre sömn.

Nästa steg blir att gå igenom sekvensens uttalanden. Kom ihåg att ta din tid och upprepa ditt stick ord som ett mantra 5-10 gånger efter varje påstående . Sekvensen tar 11-12 minuter och när du är klar känner du dig förmodligen mer lugn och avslappnad.

Om inte, gå igenom processen igen. Det betyder bara att det finns fler lager kopplade till detta uttalande som inte nåtts än.

Det är bra att veta att även om du upplever att den karakteristiska känslan har försvunnit innan du avslutar protokollet så är det mycket viktigt att slutföra den ända till slutet. På så sätt kan du vara säker på att känslan så småningom kommer att försvinna för alltid.

Använd länken för att ladda hem filen till dina enheter. Du kan lyssna på den när som helst. Även på ett tåg, buss eller annat färdmedel där du kan sjunka in i dig själv en liten stund.

Du är nu redo att gå vidare till din första zPoinklarering

Lyssna direkt här och/eller ladda hem med länk nedanför ljudfilen. Jag har lagt in lugnande hjärnvågsfrekvenser i spåret. Använd därför hörlurar för bästa effekt! 

 

Ladda hem filen från sidan > zPoint Sömn

Ladda hem från Dropbox:
https://www.dropbox.com/s/hl6e9d7c2uavv68/zPoint%2BS%C3%B6mn.mp3?dl=0