Det är höst och jag behöver renovera min inriktning.

Ibland behöver man renovera!

Det är dags att renovera. Bloggen har sett likadan ut längre men inriktningen har vidgat sig, som om den levde sitt ett eget liv.

Genom olika feedback har jar fått till mig att det vore bra om min sida reflekterar mer av vad jag faktiskt kan och gör. Stress och sömnhar upplevts som både för allmänt och för specifikt. Energipsykologi kan ju användas till så mycket och min frågelåda på Facebook väcker många tankar och känslor eftersom den spänner över så vitt ämnen. Från sorg över till mascara, snudd på.

renovera

Hur mycket ska jag begränsa mig?

Det sägs att det är bäst att begränsa sig, men då är risken att jag blir tråkig för mig själv och därmed därmed tråkig även för dig. Därför kommer de närmaste veckorna att handla om nytt tänk för mig. Nytt tänk där jag hittar ett bättre sätt att presentera mig och Obruten Mark.

Mina två onlineprodukter kommer såklart att finna kvar. Jag har lagt ner mycket omsorg och kärlek på att ta fram  Sömnpusslet och BrightBoldBeautiful.club och gensvaret har varit underbart.


[TEST_B id=1993]


Och hur mycket ska jag renovera?

Så det blir nya färger, nytt tema, nya kategorier, nytt, nytt, nytt. Risken är att det under några veckor kommer att se annorlunda ut varenda gång du kommer hit, men jag får hoppas på ditt tålamod.

Ber alltså redan nu om ursäkt för att det kan vara rätt rörigt framöver. Väldigt rörigt t.o.m!

Har du möjligen feedback på vad du skulle vilja se här på Obruten Mark framöver? Eftersom allting är uppkastat i luften just nu är jag öppen för förslag. Så länge de är positiva får de gärna vara galna. Jag måste ju inte implementera och renovera allt, men vill du hjälpa mig att gnugga geniknölarna är det bara trevligt! 😉

ps. Alla gamla blogginlägg kommer självklart att ligga kvar.

6 thoughts on “Det är höst och jag behöver renovera min inriktning.”

 1. Oh så spännande – ser med nyfikenhet fram emot att se resultatet när du renoverat klart!

  En sak jag verkligen gillar med din blogg är att jag som kommenterar och själv bloggar tom har förbockat en ”Detta har Helena nyss publicerat”-länk som jag inte sett hos någon annan och det är ju suveränt. Ger mig som bloggare extra synlighet vilket jag bugar, bockar och tackar extra mycket för!
  <3

 2. Alltid kul med förnyelse (tycker jag i af). Ser fram emot att se bloggen utvecklas. Har ju själv gått igenom den fasen några gånger i våras innan jag landade. Lycka till!

  1. Det tycker jag också! Att det är kul och känns spännande. Man vet ju inte var det landar eftersom det är en sådan kreativ process där det ena föder fram det andra. Precis som du har jag gått igenom detta förut, fast inte med Obruten Mark, så jag är full av nyfikenhet och förväntan. Vart ska detta sluta? 😀

 3. Omg jag vill ha hus med sambon å renovera 😀 Tur men fått fast tjänst så hus kanske inte är sååå långt borta 😉 kram

  1. Oj hus! Jag är verkligen ingen husmänniska, men många av mina vänner är. Känns som förfärligt mycket jobb. Det räcker att renovera en blogg… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *