Forskning Om Energipsykologi

Är Inte Detta Rent Flum?

EnergipsykologiJo, det är en typ av attityd som många har när det gäller de nya sätten att närma sig människor och vad som orsakar våra lidanden. Och svaret är  – Nej.

Nej det är inte flummigt alls. Men för allmänheten finns så lite information tillgänglig att det verkar som att ingen forskning finns och allt är ren placebo. På tal om placebo – Den är högst verklig och har dessutom en motsvarighet i Nocebo. Dvs, en helt ofarlig substans kan ge negativa effekter, om du får den informationen innan du tar pillret!

På den här sidan publicerar jag videos och några länkar som visar att Energipsykologi är i allra högsta grad på riktigt. Många av resultaten är mätbara med moderna vetenskapliga metoder.

Och de behövs. För, som det visas i ett par videos längst ner, många far illa och hjälpen räcker inte till!

De är dessutom ofta lätta för människor att lära sig som självhjälpsmetod, för sig själv och nära och kära. När det gäller mer komplicerade situationer kontakta mig. Jag har arbetat som terapeut och coach i över 25 år och med dessa metoder sedan 2007.

Ibland går det fort. Ibland tar det några år. Men hur vi än vrider och vänder på saken så fungerar det helt enkelt!

Än så länge är det mesta som finns publicerat kring energipsykologi på engelska. Vi får hoppas att Sverige får lite fart snart!

 

BBC 2014: EFT är förvånansvärt effektivt.

25 av 36 patienter påvisade märkbart positiva förändringar.

 

 

 

9 år lång studie om EFT vid Bond University i Australien.

En Video Om Access The Bars

En hjärnforskare kollar vad som händer vid Bars-behandlingar. Han är helt enkelt entusiastisk.

 

Forskning om ur vår uppväxt påverkar vår hälsa.

Den som utsätts för trauma under uppväxten drabbas ofta av förödande inverkan på hälsan senare i livet. Risken för svåra sjukdomar och självmord stiger lavinartat om en inte tar hand om sina trauman med metoder som kan eliminera dess konsekvenser. Här kan Energipsykologi verkligen vara räddaren i nöden!

 

Det är viktigt att tycka om sitt utseende!

Kolla denna video! Den är en riktig ögonöppnare om utseendets betydelse för hälsa och välmående. Det handlar om vad DU tycker om dig själv! Betyg, lön och inre harmoni, allt påverkas av din självbild kring hur du ser ut.

 

Ord, Tankar Och Idéer Påverkar Hjärnan.

Waldman talar även om gäspningens betydelse. Gäspandet är en av de vanligaste tecknen inom energipsykologi på att energin ”rör på sig”, att du släpper taget om något, även om du inte vet vad det är. En gäspning är alltid ett gott tecken! 🙂

 

Artikel om hur tidigare generationers minnen förs över via DNA

http://www.bbc.com/news/health-25156510

4 thoughts on “Forskning Om Energipsykologi”

  1. Jag tror absolut på att vi kan påverka vår hjärna på ett mycket djupt plan. Det är såååå spännande. Jag ska kolla in dina filmer.

    1. Det fantastiska är att vi påverkar inte bara vår hjärna. Vi kan rensa våra cellminnen Ingela, och även nå ut i det som kallas fältet. Rekommenderar boken ”The Field” av Lynne McTaggart. Minnet sitter inte bara i kroppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *