Mina Fans

På den här sidan har jag samlat ett antal referenser. Ta del av dem och känn efter.

* Har du något område i ditt liv som skulle kunna fungera bättre?
* Börjar du tröttna riktigt ordentligt på att det aldrig förändras?
* Är det dags för dig att testa något nytt?

 

Nytt Sätt Att Tänka

K

änns stabilt och tryggt idag

Det vi gjorde den där timmen blev ju en form av gestaltterapi. Det nya minnet vi skapade med EFT/Matrixtekniken och den insikt jag fick av IMG_1959
familjemedlemmarnas roller har förändrat mitt sätt att tänka radikalt. Det hände inte snabbt, men efterhand skedde det, och känns stabilt och tryggt idag M.A.O. Det fungerade!!!

Sarah Elgenstierna

 

Mat Som Problem

Snabbspolning till resultat

Ja, det är jättemärkligt att den här metoden fungerar; Man knackar lite på till synes helt okänsliga ställen och sen mår man helt plötsligt mycket bättre. Nej, jag har absolut ingen som helst aning om HUR det fungerar, men spelar det någon roll när det faktiskt funkar?

Stella har hjälpt mig att bli av med min konstiga inställning till mat och även hitta andra delar av mig själv som jag faktiskt behöver ta itu med. Jag är långt ifrån helt ”botad”, men har snabbspolat mig fram till ett resultat som det skulle ta år av annan terapi att komma fram till. Och allt detta på bara ett enda möte med Stella, en lyssnare utan dess like.

b5d85d8009e16a0cff67032ea91f50feStella lyckas med sin intensiva energi och sin enorma kompetens hjälpa en att hitta det där som vi har begravt djupt inom oss, stort som smått. Och med sitt hjärtliga skratt avdramatiserar hon mina värsta farhågor på 5 röda sekunder.

Stella Scott får mina varma rekommendationer oavsett vilket problem det än kan vara!

Emma Fällman

Kontakta mig för ett samtal för att se hur jag kan bidra till att hjälpa dig fungera mer dynamiskt.

[ez_btn color=”yellow” url=”http://www.obrutenmark.se/kontakta-stella/” target=”_self”]Kontakta Stella[/ez_btn]

För att se hur EFT fungerar och pröva själv, besök min videosida. Där ger jag instruktioner och leder dig igenom några exempel på hur det kan gå till.

Känslor Och Energier

Starkt Och Förlösande.

Hej… Villemo här… Jag har jobbat med, och bytt bars i fem år… Den lättaste, bästa, snabbaste utvecklingsform som jag känner till…

Stella o jag har bytt några ggr i månaden i ett år nu… I början IMG_1960trodde jag att hon smittade mej med influensa varje gång… Blev utslagen i två dagar efteråt.. Det händer alltid mycket tillsammans med Stella, o starka saker, och mycket förlösningar… Det är skratt o gråt, känslor o energier om vart annat.. Härligt och utvecklande… Tack Fina Stella.

June Villemo Evander

 

Negativa Mönster 

Aldrig dömd eller bedömd, bara hjälpt.

Jag hade länge förstått att jag behövde en metod för att bryta mönster och se genom mina egna lögner. Med hjälp av Stella Scotts professionella och klarsynta guidning vågar jag nu äntligen lita på min egen förmåga med en lugn målmedvetenhet som liksom ett leende spridit sig i hela min kropp.

1b503693c4e74b8a1ad3532195542a3fJag kommer alltid att vara oerhört tacksam över att få ha en guide som Stella. Genom värme och kärlek delger hon dig sin pricksäkra analys på ett sätt som gör det väldigt svårt att inte ta till sig även lite jobbiga sanningar. Däremot känner man sig aldrig dömd eller bedömd, bara hjälpt.

Matilda Sjödell

Kontakta mig för ett samtal för att se hur jag kan bidra till att hjälpa dig fungera mer dynamiskt.

[ez_btn color=”yellow” url=”http://www.obrutenmark.se/kontakta-stella/” target=”_self”]Kontakta Stella[/ez_btn]

Ont I Ryggen

Rekord i nya klienter på en dag!

Jag lovade ge dig lite feedback efter igår. Jag har idag kännt mig mycket lättare. Jag använda mig av bilden på förmiddagen ett par gånger.

Mitt ont i ryggen är mycket bättre. Jag skulle ge 2 massager på förmiddagen vilket jag trodde skulle bli svårt, men det var inget problem.

Och jag har också hänt det att jag har fått in 4 beställningar på massage i september och 1 på torsdag Så 5 på en dag. Det är rekord!

Kanske för jag öppnade upp för nått igår?

Tack vi ses på onsdag, 
Kram Rita

Feedback från kursdeltagare

Scenskräck

Tack för fantastisk, superengagerande  kurs där jag fick många bra verktyg för att bli en bättre, och mindre nervös talare. Givande
praktiska övningar, många aha-upplevelser och mycket humor och skratt.

Monica Ivarsson, F! GotlandJag har redan samma dag börjat använda mig av EFT-tekniken för att bota min scenskräck. Tack Stella!

Monica Ivarsson

Fått Konkreta Verktyg

Elin Bååth, F! GotlandDen här workshopen var helt omvälvande. Den nådde ner på djupa platser i mig, men på ett väldigt mjukt och tryggt sätt. Jag känner både att jag fått konkreta verktyg jag kommer ha stor användning av, och ett lugn och en avslappning jag inte känt på ett bra tag.

Elin Bååth,
fullmäktigeledamot, F! Gotland

TV-beroende

Hej Stella!

Jag ville bara säga att det har hänt massor med saker sen i tisdags. Fastän det bara har gått en dag eller så! 
I flera, flera år av mitt liv har jag tittat på tv-serier varenda lediga stund av livet, för att fly antar jag, och helt plötsligt så är jag bara inte ett dugg intresserad längre!
Jag känner mig också fylld av energi och väldigt glad! Jag ser verkligen fram emot att fortsätta knacka och se vilka mer vidunderliga saker som kommer att hända! Det är verkligen helt galet. Och så enkelt! Tack tack tack! N
N

 

Vill du också boka en tid, gå eller ordna en kurs? Kontakt mig!

2 thoughts on “Mina Fans”

  1. Wow! Du verkar verkligen ha hjälpt många att komma till insikt om vad de behöver förändra och hur. Så kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *