Om Stella Scott

Varför Lyssna Till Stella Scott?

För länge sedan läste jag i en bok att ”Människans naturliga tillstånd är en känsla av lätt eufori.” Jag minns inte vem som skrev boken, men jag är rätt säker på att det var en man. Och jag är nästan lika säker på att ämnet som behandlades var medberoende.Stella Scott

Det var i slutskedet av min gestaltutbildning och just den meningen etsade sig in i mitt fortsatta liv. Det var inget att sträva efter. Det var något helt naturlig att hitta tillbaka till.

Så ser jag fortfarande på livet. Att det är naturligt att må bra, att känna glädje och tillförsikt. Att vara i harmoni. Det är inte forcerat positivt tänkande, det är naturligt!

Alla barn, alla djur lever på det sättet. Tills något händer som sätter stopp för det. 

Det betyder inte att du inte är arg ibland. Blir ledsen ibland. Gråter förtvivlat ibland. Men det betyder att när du är klar med de känslorna så svänger du tillbaka till ditt naturliga tillstånd av dig själv. Lätt och enkelt. För att det är naturligt.

Delar Av Min Historia

När jag föddes trodde man fortfarande att det var skadligt för små bebisar att vara nära sina föräldrar när de var sjuka. Man trodde att bebisar kände inte smärta och hade inte några känslor. Det är inte så länge sedan, men ändå känns det förhållningssättet idag som ljusår från nutidens kunskaper om det lilla barnet.

För mig var det helt förödande. Jag är nämligen född med dubbelsidig klumpfot och stora delar av min barndom fram tills jag var sju år gammal tillbringade jag på sjukhus. Det var mycket gips, extremt mycket narkos, många operationer, mycket smärta och oändligt jobbiga separationer.

Jag fick grava sömnproblem. Jag var rädd för andra barn. Jag hade tics. Jag hade ont. Och eftersom min övriga situation som liten också var väldigt otrygg och instabil på många sätt så förvärrade det bara saken.

Vems initiativ det var vet jag inte, men jag skickades till utredning på Erika stiftelsen i Stockholm och därifrån har jag beställt mina journaler. Hela min historia av offentligt omhändertagande finns dokumenterad. Det är inte någon rolig läsning. Bland annat såg jag att min mamma inte brydde sig om att sätta mig i behandling, detta trots att utredningen starkt rekommenderade det eftersom det trodde att jag skulle få psykiska men för livet om jag inte fick hjälp där och då.

Jag grät när jag såg hur illa det hade varit för den där lilla flickan som en gång var jag. Den lilla flickan finns fortfarande inne i mig och hon blir fortfarande förtvivlad ibland. Då tar jag hand om henne så bra jag kan.

Idag kan jag säga att jag i grunden är en glad och harmonisk människa. Min kärna är lycklig och jag upplever så gott som dagligen stunder av det där tillståndet av lätt eufori.

[testimonials_cycle theme=”light_style” count=”-1″ order_by=”date” order=”ASC” show_title=”0″ use_excerpt=”0″ show_thumbs=”1″ show_date=”1″ show_other=”1″ hide_view_more=”0″ output_schema_markup=”1″ show_rating=”stars” testimonials_per_slide=”1″ transition=”fade” timer=”5000″ pause_on_hover=”true” auto_height=”container” show_pager_icons=”1″ prev_next=”1″ display_pagers_above=”0″ paused=”0″]

Så Varför Skulle Just Jag Kunna Hjälpa Dig?

Såhär ser jag det. Vi har alla en historia som kan vändas till vår fördel. Det jag gått igenom är bland mina bästa verktyg för att guida dig till bättre sömn, mindre stress och mer harmoni i livet som helhet.

Vad du än har för problem. Vad du än gått igenom i livet så är det inte ditt fel. Men det är inte ”deras” fel heller. Problemet är att de kan/kunde inte bättre. Precis som med mina läkare och föräldrar.

Jag är så tacksam över mina operationer för jag behövde dem verkligen. Men sviterna som skulle komma var det ingen som anade. Jag led av PTSD eftersom jag blev traumatiserad av upplevelserna, vilket ingen förstod. Man trodde verkligen att jag inte skulle komma ihåg någonting, trots att tortyren pågick i 7 långa år. En bebis är inte rationell den bara upplever. Och det jag gick igenom kan vara klassas som tortyr för ett litet barn.

Ta Hjälp Av Andra

Stella ScottMina fasta övertygelse är att vi måste ta hjälp av andra! Det är en av de saker jag lärt mig genom min resa i livet.

Jag skulle inte vara här i dag om det inte varit för alla de fantastiska, professionella människor som har stått vid min sida. Terapeuter, guider, coacher & healers av alla de slag som givit mig verktyg och metoder att luta mig mot och implementera i mitt liv.

Vissa saker klarar vi helt enkelt inte ensamma, men det har varit upp till mig att testa, experimentera och våga språnget, igen och igen under 30 års tid.

Och nu är det dags och möjligt också för dig att göra någonting nytt. Någonting som fungerar. Ta dig an dina utmaningar på ett annorlunda sätt.

Jag vill vara med och hjälpa dig vända tillbaka till ditt naturliga tillstånd av lätt eufori.

Jag hade tics, Jag hade ångest, Jag var milt men dock utagerande. Jag hade också sömnproblem i över 45 år, men sedan 10 år sover jag hur bra som helst. Mina metoder? Inga uttjatade tips som ändå inte fungerar. Jag har blivit mer av mig, tillsammans med andra andra. Jag vet hur du blir mer av dig!

Därför ska du lyssna på mig! 🙂

Stella Scott 

ps. För att kontakta mig klicka här. Du får en timme tillsammans med mig där vi tittar på just ditt liv ur fågelperspektiv. Det kostar ingenting!

2 thoughts on “Om Stella Scott”

  1. Tyvärr – Av någon anledning är detta kommentarsfält stängt för utomstående och jag kan inte få det att fungera. Det går bra att kommentera på de flesta andra sidor, så gör gärna det om du vill, med hänvisning till ”Om Stella”.

    Vill du skriva till mig privat gör det på ”Kontakta Stella”

Comments are closed.