Välkommen till Minipusslet!

 

Om du inte är van vid EFT sedan tidigare gå först till min demonstrationssida för att lära dig denna enkla och verkningsfulla teknik.

Du kan lyssna här på sidan, men jag rekommenderar att du laddar hem filerna genom att klicka på filnamnet under spelaren.

Min rekommendation är att du startar med ettan, ”Jag är ett hopplöst fall” och göra den under några dagar innan du går vidare.

Varmt Lycka Till, Knacka Ofta!
Stella

[ez_tabs tab1=”1) Jag är ett hopplöst fall” tab2=”2) Denna ständiga oro” tab3=”3) Bryt vanans makt” tab4=”4) När började sömnproblemet?” tab5=”5) Jag förlåter mig själv!”]

[ez_tab]

moon-478982_1920

Först: Skriv ut detta Arbetsblad För EFT. Det är en mall du bör använda för att mäta dina processer. När jag refererar till ”en siffra” under inspelningarna är det detta arbetsblad jag syftar på. Gör alltid en mätning innan du sätter igång, även om du gått igenom inspelningen förut.

Klicka för att ladda hem: 1HopplöstFall

[/ez_tab]
[ez_tab]

woman-1006100_1920

Klicka för att ladda hem: 2Oro

[/ez_tab]
[ez_tab]

pencil-1203982_1920

Högerklicka för att ladda hem: 3BrytVanan

[/ez_tab]
[ez_tab]

notebook-1194456_1920

Högerklicka för att ladda hem: 4Början

[/ez_tab]

[ez_tab]

heart-526661_1920

Högerklicka för att ladda hem: 5Förlåtelse

[/ez_tab]
[/ez_tabs]

Du kan kontakta mig här .

Obruten Mark på Facebook. Gå gärna in och gilla sidan! Och vill du kontakta mig där så går det lika bra.

När du vill gå djupare finns Sömnpusslet, ett 10 veckor långt program med många olika vinklar och tekniker för att ta tag i sömnproblematiken från alla upptänkliga håll. Där får du även möjlighet att ställa frågor till mig dygnet runt genom en stödgrupp på Facebookgrupp.